Håller ställningarna här hemma!

Hejsan!

Nu har kennelhostan kommit till Malmö och drabbat mitt dagis så jag får hålla mig hemma och vila om dagarna när matte jobbar. Som tur är så har vi en jättesnäll granne som gärna tar mig på promenad i stadsparken så att matte inte behöver skynda sig hem på eftermiddagen! Ganska skönt att vara hemma och "vakta huset" i alla fall nu när det är så mörkt och kallt på morgonen. Gottar mig lite extra retligt där jag ligger i soffan när matte ger sig av i vintermörkret för att åka till jobbet.

Visst saknar jag bus och lek på dagiset, och särskilt med syrran Enzo då. Det dröjer ett tag innan vi ses och tränar och busar igen nu när hon precis kommit hem efter sin operation..men väntar man på något gott..:-)

Såhär kul har jag och syrran när vi busar på dagis! Enzo tycker nog jag är lite fjantig förståss...

Snö är nog det bästa som finns :-)

Hej!

Matte och jag är nyss hemkomna efter ett riktigt morgonbus i snön! Så kul det är med snö..jag blir alldeles tokig ju! Finns nog inget roligare än att sprätta runt i snön och göra egna snöänglar! Som den förvuxna valp jag är så passar jag såklart på att sätta i mig en massa snö mellan varven..då vet jag ju att jag snart får komma ut i snön igen :-) Man får ju inte vara dum!

Matte var ju bara tvungen att ta några kort på mig när jag busade. Bilderna är tagna med mattes mobilkamera.

Inte lätt att sitta stilla i snön när man bara vill busa!Matte gömde saker till mig i snön..Som sagt..jag älskar att busa i snön!Jobbade ju hårt igår när jag var med matte på kontoret så jag var helt slut i går kväll. Passade bra med en ordentlig busrunda imorse. Såhär jobbigt hade jag det igår..Hoppas ni alla får en lika mysig dag idag med mycket bus i snön!

Regnrusk och hjälpa matte!

Hej hej!

Usch vilket tradigt väder vi fått! Regn och rusk är ju inte min grej precis..fin i kanten som jag är :-) I natt har jag sovit över hos dagmatte och hållt henne sällskap medan matte varit på föreläsning om hundskador tillsammans med Enzos matte Pernilla. Jag vet ju hur fjantig matte är så jag antar att det blir en massa pillande ikväll när vi ses..suck! Idag har jag och dagmatte varit ute på långpromenad i nästintill orkanväder och jag ser väl ut därefter så jag fasar för att matte får för sig att duscha av mig också..inte kul! Imorgon ska jag följa med matte till jobbet och hålla koll på henne och de andra på kontoret..det ska i alla fall bli kul! Det är ju storfrukost på mattes jobb på fredagar och jag har lovat matte att stå till tjänst och ta hand om eventuella rester :-)

Så här "vita" tassar har man efter bus i dagmattes trädgård :-)Ska jag busa i vatten så krävs det faktiskt en boll som sällskap :-)Hårt jobb och bus!

Hejsan!

Söndagen i rasmontern på Malmö valp gick riktigt bra! Lagom kul att stå i en hage och inte springa runt och busa när det finns så många lekkompisar runtomkring..men det är inte ofta man får sådan uppmärksamhet..wow säger jag bara!  Massa folk som ville prata och gosa med mig..det gillar jag! Men oj vad det tar på krafterna att visa upp sig! Matte fick ju bokstavligen dra mig hem framåt kvällen och sen snarkade jag ordentligt vill jag lova!

I veckan har jag varit på dagis som vanligt medan matte har jobbat. I tisdags träffade vi Pernilla, Enzo och Molly för lydnadsträning på Oxie Bk. Som alltid är det så himla kul att ses och träna med syrran och gänget! Den här gången gick träningen väldigt bra och matte var stolt över mig. Jag har helt släppt min knäppa spärr när det gäller apporten som jag tidigare tyckte var lite obehaglig..Nu tycker jag den är jätteskojig! När jag hade tränat klart och det var dags för Enzo så sprang jag till och med tillbaka över planen för att hämta med mig apporten som matte "glömt" på bänken..och matte blev jätteglad!

Idag är jag hos dagmatte och myser! Vi har gått en långrunda på backarna som vi brukar, och idag fick vi sällskap av kompisarna Elsa och Lennieboy på vägen. Jättekuligt! Både Elsa och Lenniboy är ca 4 -5 månader gamla så här är det jag som är herre på täppan..för en gång skull :-)

Elsa och LennieboyDet är min boll!Favoritkullen!Vill man vara fin får man lida pin..

Hej!

Igår var jag och matte och tränade lydnad med Enzo, Molly och Pernilla på Oxie Bk efter dagis! Det var störtkul och jag och syrran var superladdade som vanligt! Nu när Enzo "kommit tillbaka" så syns det verkligen att vi är syskon och delar samma busiga boxerpåhitt! Även om vi emellanåt nästan driver våra mattar halvt till vansinne och gör dem gråhåriga i förtid så är de så glada i oss och vårt temprament...riktiga arbetsnarkomaner är vi både jag och Enzo!

Efter träningen var jag helt slut och hade precis lagt mig för att vila ut när matte kom på den mest onödiga idéen någonsin enligt mig...jag skulle badas! Usch! Matte sa att jag behövde fräschas upp lite inför helgen när jag ska stå i rasmontern för boxer på Malmö valp. Man kan ju inte stå där och visa upp sig med ingrodd skit kan jag väl hålla med om, men att bada tycker jag är att ta i!

Såhär kul tycker jag det är att bli badad..Testade att blunda..för om jag inte ser matte så kanske hon inte ser mig?Nu är jag fin till på söndag i alla fall!

Träning och pyjamas!

Hej!

Tillbaka på dagis efter en kall med rolig helg! Förra veckan blev det inte mycket träning för mig, men desto mera bus och långpromenader hos dagmatte :-) Det gillar jag! I helgen var det dags för oss att ge oss på lydnaden tillsammans med syster Enzo igen efter en paus på ungefär en vecka..Ni kan ju gissa hur det sprätte i mina ben när jag såg att matte packade träningsväskan och jag förstod att vi skulle till klubben! Jag bokstavligen drog matte efter mig på cykeln mot klubben och det blev en riktig tvärnit när vi fick syn på en söt liten boxerkille i stadsparken. Det visade sig vara Mollys bror, Filip, som var ute och promenerade med nye husse. Kul att råkas tyckte både jag och Filip!

Matte trodde ju att en cykeltur skulle få mig på lite lagom energinivå för ett lydnadspass, men nädå..är man boxer så är man och då finns det minsann energi så det räcker och blir över! Det visade sig att syster Enzo också var på glatt boxerbushumör och vi turades om att driva våra mattar halvt till vansinne med våra fnatt :-) Fast vi var faktiskt väldigt duktiga också när vi lade den sidan till!  I väntan på att det skulle bli min tur att träna stod jag och gnällde och trampade i min nya allvädersoverall som matte prompt tykcer jag ska ha. Jag tycker den är lite fjantig och gillar väl inte riktigt att man skrattar åt mig när jag har den på mig..men jag måste säga att det var varmt och skönt med den på i höstrusket!

såhär söt är jag i min "pyjamas"! :-)


RSS 2.0