Boxerbusen busar på...

Hejsan!

Länge sedan jag var här inne och skrev eftersom mattes dator envisas med att strula. Är det inte datorn så är det internet som inte vill samarbeta..suck! Vi har i alla fall haft det bra sedan sist med en hel del träning och mycket bus på mitt favoritdagis.Jag har även varit hos dagmatte några dagar och myst..Sen var jag ju faktiskt med matte på jobbet förra fredagen..riktigt skoj tyckte jag! Blir inte mycket gjort där när jag är med för alla på kontoret tycker det är så kul att jag är med och vill gärna leka och mysa med mig..Det har jag förståss inget emot! Lydnadskursen är igång för terminen och sen har vi tränat lite extra på Oxie brukshundklubb tillsammans med halvsyster Enzo.

Förra veckan var vi även hemma på middag hos mattes kompis Anna och där fick jag busa med kompisen Bob efter en långpromenad i Pildammsparken. Bob är ett år nu och en ganska tuff kille med mycket hormoner. Jag är väl inte lika tuff och känner att det är bäst att ligga lågt när man är på "bortaplan"...

Matte tycker jag är en liten fjäskis..men ibland morrar han ju konstigt på mig..en riktig boxerpuss brukar ju lösa det mesta...Imorgon bär det av på brukshelg med Boxerklubbens södra lokalområde. Kommer bli en mysig helg med spår och lydnad tillsammans med alla goa boxerkompisar!

Brukshelg snart!

Hejsan!

Nu har matte anmält oss till Södra lokalområdets brukshelg i slutet av månaden! Det blir spår och lydnad tillsammans med halvsyster Enzo och andra goa boxerkompisar..så skoj! Matte är igång med att ta körkort, men innan det är taget så är det inte alltid så lätt att komma ut i skog och mark för att spåra så detta blir ju super för oss! Matte har lagt lite enkla spår till mig sedan det stora lägret i somras, men nu kommer jag ju få köra " på riktigt" igen :-) Spännande!

Lydnaden tränar vi på nästan dagligen och det går bra, men framförallt tycker jag ju det är sååå kul!

Nu sitter ställandet också bra!Matte tycker jag ser aningen knepig ut när jag ställer mig...hon förstår ju inte att jag är högst konscentrerad!Full fart med träningen och långtråkig hemmadag med matte..

Hejsan!

I söndags satte vår lydnadskurs igång för terminen. Matte var som vanligt lite nervös för hur jag skulle sköta mig i en helt ny grupp med vovvar vi inte träffat förut, men det gick hur bra som helst! Jag var så sugen på att träna att jag liksom inte hade tid att tramsa mig med de andra vovvarna och matte var så stolt över mig!

Idag har jag varit hemma från dagis för att matte har varit krasslig..så tråkigt jag har haft det! Jag som har vant mig vid att vara på dagis och busa med kompisar nu...Så ska man sitta inne och glo! Bara kortare promenader emellanåt och matte har mest legat hela dagen. Hon slängde till mig ett ben och tyckte jag skulle sysselsätta mig med det..suck. Jag saknar dagis!


Så här kul har man en "hemmadag"Hoppas matte mår bättre snart så att jag slipper fler tråkiga dagar..


RSS 2.0