Finns inget dåligt väder..

Hej!

Vi trotsade vädret igår och cyklade ner till klubben för ett träningspass i snöyran med  boxerkompisarna Enzo och Molly! Som tur var hann vi med att träna inna det värsta ovädret drog in. Värre var det att cykla hem i snöblåsten, men efter många om och men fixade vi det också! Kvällen tillbringades i nerbäddade i soffan..mysigt! Nu ligger det ordentligt med snö så idag hoppar vi träningen och ägnar oss åt snöbus istället!

Träningsbilder från gårdagens träning.Pernilla och Enzo tränar fritt följ i blåstenHoppas vädret lättar till helgen för då ska "boxermaffian" ut och spåra!


Kommentarer
Postat av: XeNo o Pax o Ninni

Åh va ni är duktiga, bara se på din stil med din hund. ja du ser verkligen ut som en riktig boxermatte nu. Man ser att du och Chaplin är ett nu, så snyggt. Va nu rädda om varandra och kramisar

2009-02-11 @ 22:30:27
URL: http://www.nogg.se/xenopax
Postat av: Susanne

Hejsan!

TACK va kul att du gillade bilderna, det gör jag också. Bilden som Ann-Britt har på sin första sida, tog jag igår också, alla bilder är helt underbara.Det ser ut som ni haft ett riktigt busväder, här har vi rätt mkt snö, som du såg. ;-)Sköt om er!

Kram Susannehttp://woogiebox.cybersite.se

2009-02-13 @ 11:54:41
URL: http://woogiebox.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0