Rolig helg!

Hej!

I helgen fick jag följa med matte och Pernilla till Teba i Höör för inhandling av lite "viktiga saker"! Matte och Pernilla blir sådär knepigt flamsiga när det vankas utflykt till Teba så jag kände att det var bäst jag hängde med..mest för att hålla ställningarna :-) Och nu finns det ingen återvändo..matte och Pernilla är verkligen hundnördar för nu har de båda köpt sig sin första hundträningsväst..haha! Jag fick i alla fall en jättestor och supermysig bädd av matte:-) Först tyckte jag väl inte den var så mysig..rädd som jag är så var jag väldigt misstänksam till den stora ufoliknande klumpen som matte släpat in. Men när matte själv lade sig i den så förstod jag att det inte kunde vara så farligt :-)

Igår kväll var vi tillbaka på klubben efter mattes krasslighet! Och hoppsan vad laddad jag var! Jag bokstavligen drog matte på cykeln hela vägen ner till klubben! Väl nere på klubben hade jag lite svårt att förstå varför vi inte kunde köra igång och träna ordentligt direkt..matte skulle ju prata en massa med träningskompisarna innan hon kom i luckan..suck!  Vi började med platsliggning och jag fixade faktiskt den galant! Matte var så stolt! Hade så mycket sprätt i benen men fixade ändå att ligga helt still! Nu känner jag ju mina kurskompisar så det är inte så läskigt, men är det främmande hundar så kan jag tycka att det känns säkrare att smyga tillbaka till matte under platsliggningen..något som matte av någon anledning inte tycker att jag ska..Vi gick igenom hela lydnadsklass 1 och jag skötte mig riktigt fint under alla moment. Ställande och läggande går snabbt som bara den när jag är sådär laddad och apporteringen fixade jag felfritt! Hoppet är ju min favorit så det gick också super! Det jag har svårt med är att sitta stilla när matte går ifrån mig..det måste vi träna på. Mina slirande ingångar med hopp upp i ögonhöjd uppskattas av någon anledning inte heller... I stora drag är både matte och jag supernöjda med gårdagens träning och har nu lovat varandra att i vår gäller det..det blir tävling för oss!Helg snart!

Hej hej!

Fredag idag! Jag är hemma och "vaktar huset" medan matte jobbar. Vår snälle granne tar mig på promenad i parken under dagen så att jag få kissa av mig. Men idag ska jag få följa med honom i bilen och hämta matte efter hennes jobb för hon ska övningsköra en sväng. Jag bara älskar att åka med i bilen!

Imorgon ska matte åka med Pernilla till Teba och inhandla lite "nödvändigheter" till mig! Ska bli kul att se vad hon har i kassarna när hon kommer hem!

På söndag är det träning med träningsgruppen på klubben. Vi missade förra söndagen för matte var krasslig. De hade träningstävling då, men vi ska få gå igenom hela Lydnad 1 och bli bedömda som på tävling vi med nu på söndag istället! Spännande!

Vi är tillbaka och jag har hunnit fylla 3 hela år!

Hej hopp!

Återigen ett uppehåll i bloggandet hos oss..Matte skyller på att hon varit krasslig och att vårt internet krånglat en massa. Jag har hunnit fylla år och allt! Tre hela år har jag studsat runt på denna jord och spridit glädje :-) Matte är sådär fånigt fjantig och har tjatar en massa om att jag är hennes "store ponke" och att tiden gått så snabbt. Och det har den väl också..Oj, vad mycket vi hunnit uppleva på dessa tre år! En massa skoj har vi haft ihop, men även en del läskiga stunder har vi upplevt. Matte har i alla fall, som många andra boxerbusägare, fått både gråa hår i förtid och skrattrynkor på köpet när hon tog sin an mig :-)

söt har jag alltid varit :-)Jag firade min dag genom att först totalt döda min jättefina nalle som jag fick i present av matte. När den var dissikerad smaskade jag i mig ett gäng hundkex i väntan på att mattes mamma, min dagmatte, skulle komma och uppvakta mig. Dagmatte hade med sig en hel påse med godsaker från djuraffären! Svårt att välja,men det blev en grisknorr. De andra smaskigheterna fick jag spara på så att magen inte säger ifrån. Lekte lite med min lila gummiekorre som matte fyller med godis. Det var lajbans!När "kalaset" var över cyklade matte och jag ner till klubben för lite träning och jobb i caféterian. Även på klubben blev jag uppvaktad och hjälpte glatt till att ta hand om ostbitar som "blivit över" :-)

Många härliga och långa promenader i vinterkylan har det också blivit!


RSS 2.0