Härliga höstväder!Har varit ett alldeles underbart väder de senaste dagarna! Ser ut att bli fint även i helgen. Det gillar vi skarpt :-)

Idag tänker jag på Casper, min allra första vovve, som just idag för sex år sedan fick somna in. Glömmer det aldrig. Det var en fredag, precis som idag. Det var fredagen den 30:e september 2005 som jag med tårar i ögonen och darrande händer skrev på pappret där jag gav veterinären tillåtelse att ge honom den där sprutan. Usch vad tufft det var. Men alldeles nödvändigt. Vi fick i alla fall nästan 13 härliga år tillsammans, jag och min tokige goldenkille :-) Matte glömmer dig aldrig Asse Sesse Semmesum!Det blir 2:an till hösten..

Efter en väldigt konstig sommar så verkar det nu som att hösten börjar komma. Vardagen är igång igen. Vi har varit flitiga med träningen i sommar och nu har jag bestämt att jag hoppar över att ta LP1 med Bella och kör direkt på lydnadsklass 2 istället. Mycket roligare moment och så slipper man oroa sig så mycket för platsen som kan vara rätt så rörig i 1:an. Bella kan nu alla momenten inför höstens debut i 2:an. Vissa moment är hon en riktig hejare på och andra behöver vi fila lite mer på. Tidigare favoritmomentet för fröken var, självfallet, inkallning. Nu är det ruuuuutan :-) Bara man får springa och sträcka ut så är det kul! Sötisen!

Chaplin myser i soffan!

RSS 2.0