Hjälper matte med det ena och andra :-)

Hejsan!

Hoppas ni alla haft en lika mysig och rolig jul som jag! Matte höll i julkalaset detta året så det var en himla massa julstök hemma hos oss..och jag hjälpte till och stod för det stökiga biten :-) Man måste ju dra sitt strå till stacken liksom :-) När granen skulle sättas upp och pyntas så blev det väldigt likt Musses och Plutos julgranspyntning. Jag tyckte ju det var en himla konstig och läskig grej som skulle in hos oss och stå i vardagsrummet så det blev en del grymtningar...men granen blev av någon anledning inte rädd för mig och envisades med att stå kvar..skumt! Något annat jag tyckte var himla skumt var när matte tog en massa färglada och roliga bollar och satte upp i granen! Ser ju precis ut som dem jag leker med..vad skulle de där och göra? Nu har jag vant mig vid dem, men i början tyckte jag matte var väldigt orättvis när jag inte fick leka med en enda av dem..inte ens lite..suck!Matte jobbar ett par dagar denna veckan och idag är jag med matte på jobbet och håller ställningarna :-) Det är så kul att vara på mattes jobb och när jag förstod att det var hit vi var på väg imorse så sprang jag i förväg och visade vägen för matte...ifall hon skulle ha glömt :-) Att ligga stilla här inne är desto mindre roligt..Så många glada och snälla människor att hälsa på och clowna sig för..varför ska man då vara still? På lunchen gick matte och jag en långrunda och hamnade ända nere vid Limhamnsfältet. Det var inte alltför mycket hundar så jag fick springa lös. Hittade en trasig Foppatoffel och roade mig med den så jag hade inte tid att hälsa på en enda av hundarna som vi mötte..Foppatoffeln följde såklart med hela vägen till Gustav Adolfs torg och nu ligger den och väntar på mig utanför porten..Bara en timme att ligga still kvar nu!


Snöpromenad!

Hej!

Även idag har jag haft en superdag hos dagmatte. Vi har varit på långpromenad på backarna som vanligt och idag var hela backarna, till min stora förtjusning, täckta med snö! Gissa om jag blev glad!!? Finns ju inget roligare än att fnatta runt i snön, göra egna snöänglar och leka snöplog!

Hela backarna var täckta av snö...var ska man börja då?Det här är livet ju!

Det var superkul att busa runt i snön, men ändå tur att den smält bort för annars hade det inte kunnat bli någon spårning för mig som vi planerat in imorgon. Det var ett tag sedan vi spårade nu och det ska bli kul att komma ut i skogen och jobba med nosen lite :-)


Härlig promenad med dagmatte!

Hej!

Idag är jag hos dagmatte medan matte jobbar. Ska sova över här inatt också :-) Matte är ju alltid så fjantig och dattig med mig så hon har redan ringt och kollat läget med mig..även om hon vet att jag har det super här! Dagmatte och jag har varit på vår vanliga långpromenad på backarna och busat. Jag älskar att springa lös där och sträcka ut..gärna i sällskap med en boll! Idag hade jag extra energi som jag sparat på mig under de senaste veckorna av vila..

Ser ni den lilla pricken? Det är jag när jag får boxerfnatt!Tillbaka hos dagmatte och tigger en godis eller två..:-)Och så visar jag upp mig..Ännu en härlig dag hos dagmatte och matte kan vara hur lugn som helst!Julklapp i förskott :-)

Hej hej!

Nu börjar det hända saker här hemma igen. Matte och jag har piggnat till efter snuvigheterna och det är fullt ös medvetslös som gäller! Har så mycket boxerenergi som måste ut och en massa bus att ta igen efter all vila! Vi skulle ju egentligen ta ett uppehåll med träningen, men har inte kunnat hålla oss helt borta för då tror matte att jag hade börjat klättra på väggarna. Vi tränar lite finslipning av delar av moment med hjälp av klicker för att jag inte ska krypa helt ur skinnet. Och på lördag blir det äntligen spår igen!

Liksom Molly och syster Enzo har jag också fått en av mina julklappar i förskott, en tjusigt halsband med mitt namn tryckt på!

Så har tjusig är jag i nya halsbandet!Matte fotar och fotar och det börjar bli lite väl tråkigt nu..Tror jag busar lite istället..Vi tar det lugnt..


Hej hej!

Hos oss har det inte hänt så mycket. Både matte och jag har varit snoriga så det har blivit väldigt lugnt...på gott och ont. Vi har tagit ett litet träningsuppehåll nu och lydnaden får vänta till efter jul och nyår i alla fall. Det är skönt att vara hemma och mysa i värmen när det regnar, blåser och är kallt ute..men visst blir det tradigt med för mycket TV-tittande..Man kan tro att detta är samma bild som matte tog på mig när jag var uttråkad för några månader sedan, men denna bild är faktiskt tagen i helgen. Sitter ofta i soffan och demonstrerar för matte hur synd det är om mig!


Matte har blivit utmanad!

Matte har blivit utmanad av Enzo och Mollys matte Pernilla att svara på detta..

Senaste..
Dryck....: Varm choklad
Resa..: Till jobbet
Upptäckt..: Jag har underbara arbetskamrater!
Tv program..: Desperate Housewifes
Mat.: Spagetti och köttfärssås i går kväll
Färdmedel..: Försenat tåg
Telefonsamtalet...: Mamma så klart! Måste kolla av så att allt är bra med lile Chaplin!
Sms:et....: Från gamla pojkvännen som undrar om jag fortfarande lever...haha
Kramen...: Mamma
Onyttiga...: Varm choklad, macka med räksallad och nötchoklad till frukost..
Aha upplevelse..: Ligga på mage i sängen utan huvudkudde med armarna längs med kroppen gör att man somnar :-)
Känslan..: Panik över att inte ha somnat när klockan var halv två inatt..kul när klockan står för ringning klockan fem!
Radiokanal..: Oj, var väldigt länge sedan jag lyssnade på radio ju..
Bok..: Marley - härlig berättlese om en vild labradorvalp som sätter sprätt på sin famlij med bus och hyss. Lättsam men mycket rolig och kärleksfull. Känner igen mig och ler genom hela boken :-)
Film..: Vägen till lycka
Tanke...: Sova!


RSS 2.0