Vi tar det lugnt..


Hej hej!

Hos oss har det inte hänt så mycket. Både matte och jag har varit snoriga så det har blivit väldigt lugnt...på gott och ont. Vi har tagit ett litet träningsuppehåll nu och lydnaden får vänta till efter jul och nyår i alla fall. Det är skönt att vara hemma och mysa i värmen när det regnar, blåser och är kallt ute..men visst blir det tradigt med för mycket TV-tittande..Man kan tro att detta är samma bild som matte tog på mig när jag var uttråkad för några månader sedan, men denna bild är faktiskt tagen i helgen. Sitter ofta i soffan och demonstrerar för matte hur synd det är om mig!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Synd om dig faktiskt men du slipper åtminstone bära på en krage och kallas för trattkantarellen...syrran

2008-12-04 @ 12:56:10
Postat av: Ann-Britt Incirias kennel

Ja inte kan man tycka synd om dig du har det jätteskönt med så många hundprogram på TV !!!!!

Nu håller vi tummarna för Enzo så hon blir fri från tratten om ettt par dagar Kram på er i kylan Ann-Britt

2008-12-04 @ 18:18:36
URL: http://home.swipnet.se/Incirias
Postat av: Isabell

Heej :) Usch ja, det var inget kul. Men det har lagt sig för tillfället. Igår fick hon sin sista cortioson-pilla, så vi får hoppas att det är över nu. Nej, vi vet inte alls vart det kom ifrån. Det krävs att hunden får de ett par gånger innan man gör en så stor utredning, hoppas vi slipper det! Allt bra med er? Vilket tråkigt väder.. suck. Du, ni bor väl i Lund? Går Chaplin på dagis i Malmö? Tackar för kramarna, de hjälpte. De skickar massa pussar tillbaka!

2008-12-06 @ 11:38:16
Postat av: Pernilla,Enzo och Molly

hej! Kan man inte få se en bild på det nya fina halsbandet? My Dog är ok, Jesper passar doggarna. Ska bli jätte roligt, jag tycker vi sover över och gör en semester av det! I hundnörderiets tecken haha! Blir kul med spår på lördag, det är ju Lucia så vi får väl klämma in en liten lussebullefika också Kram

2008-12-10 @ 07:30:53
URL: http://blogg.passagen.se/enzoboxersson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0