Härlig boxerlägervecka!

Hej hopp!

Nu är vi hemma igen och har hämtat oss efter en underbar lägervecka på Tånga Hed tillsammans med andra boxertokar. Så mycket vi hunnit med under denna vecka! En superhärlig grupp som tillsammans var med om mycket på så kort tid. En del tråkigheter drabbade oss, men vi höll ihop och stöttade varandra, skrattade så vi fick kramp i magen och fick, tack vare vår genomhärliga instruktör, lära oss otrolig mycket om hund och hundträning. Denna vecka glömmer vi aldrig! Många Liljeholmens har gått upp för mig när det gäller att träna hund, tack vare vår instruktör GB. Neggo-Berta, som jag snabbt blev kallad, har nu lärt sig att lita mer på sin vovve, vara 100% fokuserad under träningen och framför allt tänka på vad syftet med övningen är :-) Både jag och Chaplin var helt slut när vi kom hem i lördags och tanken var väl att ta ett par dagars vila. Men med alla nya tips och råd, som bevisligen fungerar, har vi inte kunnat hålla oss hemma och har redan både varit ute och spårat och tränat lydnad en hel del. Nu är vi superladdade och ser fram emot att ge oss ut och testa apellen i höst!

Snart semester!

Nu är den verkligen här snart, semestern! Chaplin och jag börjar semestern med att åka till Tånga Hed och årets boxerläger. Har börjat bli en tradition nu, tredje året i rad! Ser fram emot en härlig vecka med träning och boxerfnatt! Hoppas vi får fint väder, men gärna inte för varmt. Jobbigt för hundarna att jobba i värmen.

Chaplin, trodde jag i alla fall, har alltid varit en badkruka och doppar inte gärna tassarna. Till skillnad från Bella, som gärna plaskar i vatten, hoppar Chaplin över vattenpölar på promenaden för att undvika att få så mycket som en droppe på sig. Nu tror jag nog han har lurat mig för i helgen nere vid Höje å var det minsann andra takter. Här kommer bildbevis för dem som inte tror mig :-)Nu börjar det närma sig för Bella. Tänker på lilltjejen och väntar med spänning på att få veta vad hon gömmer i magen :-)

Vi är tillbaka!

Hejsan!

Nu är vi tillbaka efter ett låååångt uppehåll här på bloggen. Har liksom bara inte blivit av att jag bloggat. Mycket har hänt den senaste månaden. Först och främst har jag äntligen fått mitt körkort! Så otroligt skönt! Och vilken otrolig frihetskänsla! Det har ju varit rätt knepigt många gånger när man har två vovvar som man vill träna och spåra med och inte har någon bil. Som tur är har jag haft otroligt snälla vänner ( läs Pernilla och min käre granne) som hjälpt mig med skjuts åt höger och vänster :-) Tack, det uppskattas verkligen! Bella är som de flesta nog vet dräktig och nu är det inte långt kvar! Hon är hos Anne på Typhoons nu och det ska bli så kul att se vad som gömmer sig i hennes, minst sagt, jumbomage. Här hemma saknar både jag och Chaplin vår lilla tös, men vi har fullt upp i sommar med läger och andra aktiviteter så tiden kommer gå fort. Snart, eller ganska i alla fall :-), är hon hemma igen!


RSS 2.0