Bella ska bli mamma..

Hejsan!

Nu är det bekräftat..lilla Bellisen ska bli mamma! På ultraljudet kunde man se ett helt gäng små liv så det ser ut att bli en rätt stor kull också. Håller tummarna för att allt går bra! Nu gäller det att få lilla kräsenfian att äta ordentligt också! Hon har  ju mått illa den sista tiden pga dräktigheten, men rata prinskorv är ju inte många hundar som gör så man blir lite orolig. Mammas pannkakor fungerar ju alltid så då får det väl bli rätt mycket av den varan då..



Träning har det inte blivit så mycket av den här veckan. Kurserna är slut och jag, som i vanliga fall hänger på klubben var och varannan dag, har istället pysslat hemma och tagit långpromenader med vovvarna. Även helgen blir lugn. Imorgon ska vi till Typhoons på kennelträff och grilla lite..ska bli kul! Söndagen blir nog slappedag för oss och kanske vi går bort till ravinen så vovvarna kan bada lite :-) 

Vi säger förresten grattis till Molly( Incirias Honey-Honey ) som blivit stora tjejen och fyller ett år imorgon! Grattis Mollan! Tiden går snabbt för jag minns det som igår när jag mötte dig för första gången :-)




RSS 2.0