Nu bor vi på landet :-)

Nu får vi ta oss i kragen och uppdatera lite oftare här. Många som undrat vart vi tagit vägen. Vi har ju, som de flesta säkert vet, flyttat ut på landet nu. Grannar med boxertjejerna Enzo och Molly bor vi numera ute i Skabersjö. Vilken skillnad att flytta från en liten lägenhet på gågatan i centrala Lund till ett, för oss, stooort hus med härlig natur runt omkring. Behöver nog inte säga att vovvarna stormtrivs! Numera har de till och med ett eget hundrum med lucka ut till en hundgård i trädgården. Långa promenader i skog och mark och boxerbus över stora åkrar hör till vardagen numera. Vi trivs super!

Min snälla mamma agerar dagmatte ute hos oss allt som oftast nuförtiden. Här är några foto på Bellabus in action under en av mammas rundor. Lilla fröken har ju energi så det räcker för ett helt fotbollslag. Är det sedan snö till på köpet så blir man ju sådär lite extra tokig :-) Inte lätt att fånga ett svart sträck på bild alla gånger!
Chaplin 4 år!!

Stort grattis till mattes älsklingsgubbe som fyller hela 4 år idag!!! Tiden går fort när man har roligt :-) Vilken tur att Chaplin ska bli minst hundra år gammall så att vi har gott om tid tillsammans ;-) Idag blir det kalas för vovvarna!RSS 2.0