Kennelhosta :-(

För andra gången på bara några månader har vi drabbats av kennelhosta, suck! Denna gången är det bara Bella som hostar, än så länge. Verkar inte vara så kraftig som sist, men det är ändå så himla trist. Korningen nästa lördag har fått ställas in och det blir inget bruksläger heller. Mitt i vår hårdträning inför Bellas tävlingsdebut måste vi hålla oss borta från klubbar och träningskompisar ett bra tag. Jaja, är i alla fall glad att det "bara" är kennehosta som drabbat oss. Kund faktiskt varit värre..

Nu när hösten kommit med regn och blåst så passar vi på att vila upp oss lite. Snart är vi i form att inta både tränings- och tävlingsplan!
Äntligen helg!

Sååå skönt att det är helg! Förra helgen var det full rulle och jag och vovvarna har varit igång från tidig morgon sedan förra måndagen. Ska bli skönt att slippa höra klockan ringa klockan 05,00 i morgon tycker hela gänget. Varken Chaplin eller Bella är särskilt morgonpigga och hade nog kunnat sova fram till lunch om de fick..

Såhär såg det ut i morse när jag kallade på dem för morgonpromenaden!

Ha en trevlig helg!


Omvänt

I helgen var jag på backluckeloppis och fyndade en, så gott som, oanvänd biabädd. Den är aningen mindre än den Grand Danois-varianten vovvarna redan har. Men för 40 kronor var jag bara tvungen att slå till. Tänkte att den kommer ju alltid till användning. På dagis, i hundrummet eller som en extra liggplats bara. Och den gick hem minsann. Bella är nu glad att ha en hel jättesäng att sträcka ut sig i medan Chaplin kämpar för att få plats i lilla bädden..sötisarna!

Idag börjar vi i en ny träningsgrupp. Ser fram emot det!RSS 2.0