Snurrig träning

Hejsan!

Här rullar det på som vanligt med promenader och träning mest hela tiden. Det har inte hänt så mycket annars. Jo, Bella har ju kommit med på MH i maj. Det ska bli spännande att se! Hon har en kamp som inte är av denna världen så där behöver man inte oroa sig i alla fall. Ska bli intressant! Jag har även anmält henne till utställingen i Hässleholm den 16:e maj. Nu blir det till att träna på att springa och och stå fint tills dess. Dagen efter, den 17:e maj (på syster Enzos födelsedag) , tävlar jag och Chaplin i lydnad i Lund. Hoppas det går lite bättre denna gången! Vi hade träningstävling på lydnadsträningen igår och det gick inget bra alls..Tror att Chaplin kände av att jag var trött, hungring och inte alls på träningshumör. Han blir liksom sådär mattig och fjantig då. Han smög efter mig när jag satte honom på inkallningen för det är ju läskigt att sitta själv när matte är sådär konstig..bäst att hänga med henne då ju. Hoppet fixade han finfint som vanligt  men istället för att komma in och sätta sig hos mig tog han sig titt på omgivningarna..suck! Apporten tog han också bra som vanligt...liggande! När fick han för sig att lägga sig med apporten i munnen? Jaja..vissa dagar blir det sådär knäppt :-) Vi tar nya tag imorgon på brukslydnadskursen!

Kommentarer
Postat av: pernilla

haha han är för rolig, undrar hur mycket avdrag man får om hunden ligger ner på apporteringen? Enzo fullkomligt anfaller ju apporten och jag får bara inte bort det, hon kastar sig på den så att den flygger och sen tar hon upp den. Boxerapportering kallas det tydligen. Hoppas det går bra på "riktiga" tävlingen!

2009-04-22 @ 11:23:05
URL: http://boxersson.blogspot.com
Postat av: Ann-Britt Inciriaskennel

Ja så går det när man tränar utan mat i magen klart att det påverkar hunden men så har du ju varit emd om det också det var nog bara ett vanligt boxerfjanteri Ha det bra o glöm inte äta ! Kram Ann-Britt

2009-04-22 @ 19:00:33
URL: http://home.swipnet.se/Incirias
Postat av: Emma & Svea

haha, ja det kan ju inte gå bra varje gång :) Vi har också ett MH att se frameot den 9 maj, så det ska bli spännande! tycker det verkar som att våra små tjejer har mkt gemensamt, både när det gäller utseende och temperament :) Tack för "grattiset" o Lycka till med MH, utställning och lydnad, håller tummarna för er!

2009-04-23 @ 14:41:03
URL: http://boxerliv.blogg.se/
Postat av: Olga

Hoppas det går bra för Bella på utställning och för Chaplin på tävlingen :)Så söta hundar du har!

2009-04-23 @ 16:15:22
URL: http://meandmydoggs.blogg.se/
Postat av: Olga

:)WP är riktigt skoj, bara hunden gillar det! Finns det någon WP-grupp där du bor?

2009-04-23 @ 19:07:02
URL: http://meandmydoggs.blogg.se/
Postat av: Olga

Haha, ja! Hurså?Jag tror att SWBA har en grupp i Lund, borde stå på deras hemsida.

2009-04-23 @ 22:39:50
URL: http://meandmydoggs.blogg.se/
Postat av: Olga

Aha, ok :) Nä, jag la av med att skriva där, bloggen blev liksom "för stor" och läsarna blev så krävande. Hade dessutom inte så mycket tid att lägga ner på den.2009-04-24 @ 12:03:25
URL: http://meandmydoggs.blogg.se/
Postat av: Olga

Jo, jag hade bara Best och Puma innan. För drygt en månad sen tog vi hem den lilla terroristen Fjant :)

2009-04-24 @ 13:13:45
URL: http://meandmydoggs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0