Chaplin har fått en kompis!

Hejsan!

Igår flyttade Bella in till oss. En underbar boxertik på 15 mån. Bella har varit med om mycket under sina 15 månader och har fått byta matte och husse på grund av sjukdom och dödsfall. Nu hamnade hon i alla fall hos oss och vi är superglada för det! Chaplin och Bella har kommit jättebra överrens, inte något gruff över huvudtaget och de trivs ihop som att de kännt varandra i ett tidigare liv. Busarna har ätit, tuggat ben, busat och sovit ihop som syskon! Jätteskönt! Bella kommer att få vänja sig vid sitt nya liv i sin takt, lära sig vilka regler som gäller här och bara vara den första tiden. En hel del miljöträning kommer det ju bli. Sedan är tanken att jag ska börja med lydanden även med Bella. Chaplin och jag har ju kommit en bra bit med lydnaden nu och i vår ger vi oss ut på tävlingsturné och testar på att tävla. Det ska bli skoj!


Kommentarer
Postat av: Ann-Britt Inciriaskennel

JA det känns så skönt att veta att allt går bra och det syntes ju direkt när vi kom till Anne att Bella gilla dig skarpt att det sedan gått så bra med Chaplin också känns ju ännu bättre vi ösnkar dig lycka till med båda hundarna att du kommer lika långt med Bella och det ska bli så spännande att följa era tävlings insatser dt kommer att gå JÄTTEBRA Kram från oss alla i LÖberöd till er alla tre / Ann-Britt

2009-02-28 @ 13:21:28
URL: http://home.swipnet.se/Incirias
Postat av: Pernilla

Det var verkligen roligt att se hur Bella liksom redan flyttat in hos er och verkade känna sig precis som hemma. Lustig liten tjej!

2009-02-28 @ 16:21:58
Postat av: JesperSjukt kul med Bella!Ni får komma ut hit snart!!!Jag vill oxå träffa den lilla galningen!

2009-03-01 @ 14:40:16
Postat av: Pernilla

Håller med Jesper ni får minsann komma ut till oss snart! Då kan han ta lite fina foton på lilla Bellan också!

2009-03-01 @ 19:33:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0