Rolig helg med kompisen på besök!

Hejsan!

I helgen har vi haft besök av min bästa polare, Bob. Vi har haft så kul och busat som nyutsläppta kor på grönbete :-)
Här är några bilder från vårt bus i helgen..

-Leka tafatt är alltid kul ju..Men oj vad trött man blir efter allt busande..På vägen hem fick vi stanna till ett par gånger för att Bob och jag var tvugna att vila oss..Har i alla fall haft en superhelg och längtar redan till Bob hälsar på igen!

Fredagstrött...

God morgon!

Det har varit en tuff vecka för mig med mycket träning och nya upplevelser. Skönt att det är fredag idag för jag orkar inte med att matte ska dra upp mig i ottan en enda morgon till nu!Nu måste jag ju vila upp mig innan Bob kommer hem till oss..Det kommer bli en helg med mycket bus och då behöver jag min boxerenergi!


Bus med bästisen och så lite träning med..

Hejsan!

Under midsommar var matte långledig och då passade vi på att träna lite extra nere på klubben och så gick vi långpromenader såklart :-) På midsommarafton fick vi även besök av min goldenkompis Bob som sov hos oss när hans matte inte kunde ha med honom på midsommarfirande...det gillade jag! Det var så kul att ha en kompis hemma som orkar busa och hitta på saker hela tiden! Vi gick promenad i parken, spelade boll och for runt på innergården och slängde runt pinnar..riktigt skoj! Bob kommer tillbaka i helgen och stannar ända tills på söndag kväll..gissa om vi ska busa då!

Tränade lite på hoppet nere på klubben..

Först måste man ju vänta en himla tid innan matte kommer till skott..äntligen!ibland flyger jag nästan över...Efter träningen busade och gosade matte och jag!


Full fart i Landskrona..

Hejsan!

I helgen följde jag med matte till Landskrona för att hjälpa till med SLO:s utställning. Vi åkte upp tidigt på lördagsmorgonen tillsammans med min halvsysters matte Pernilla. Landskrona Bk ligger i ett fint skogsområde med mysig natur och jag och matte utforskade lite i området. Matte hade för det mesta fullt upp på dagarna och då fick jag inte vara med så det var lite tråkigt tyckte jag..Men lite bus blev det i alla fall :-) Jag fick en ny liten kompis, Jessikas nytillskott, Kelly som är fem månader...Sååå kul det var att busa med henne nere vid sjön!

Vi stannade över natten och hela söndagen också. Matte sprang runt som en yr höna mest hela tiden och att hålla reda på henne och alla söta boxrar som sprang förbi tog på mina krafter. Lite träning mellan varven och en del bus hade jag ju också hunnit med så det satte sina spår...När vi kom hem hann matte knappt stänga ytterdörren efter oss förrän jag låg i soffan och snarkade!


Bus i Bjärred!

Hejsan!

I helgen var matte och jag i Bjärred och njöt av det fina vädret tillsammans med mattes kompis Anna och hennes busiga Golden retrieverpojke Bob. Jag bara älskar att busa med Bob, men inför detta mötet var Anna lite orolig för att Bob skulle vara tuffare eftersom han kommit in i sin busålder och blivit könsmogen. Matte hade varit på loppis på morgonen innan vi åkte och fyndat en tuff scarf med passade text till mig inför mötet med Bob. Man måste ju visa vem som bestämmer...:-)Bob och jag hade jätteskoj i trädgården medan matte och hennes kompisar grillade och lagade mat. Det var väldigt varmt så vi fick oss en dusch i vattenslangen med jämna mellanrum och på kvällen var vi nere vid havet och busade i sanden!I eftermiddag när matte kommer hem från jobbet blir det lydnadsträning med Birgitta. Vi har börjat träna på rutan nu..Jag har ju hajat att det är bra att stå i rutan men förstår inte riktigt varför inte matte ska följa med mig dit..? Mattegris är jag..Annars går det riktigt bra med träningen och matte tycker att jag är duktig. Vi hade nog kunnat träna lite mer, men när det är så varmt och fint väder så orkar man inte riktigt..sen finns det så mycket annat skoj att hitta på! En månad kvar till det stora boxerlägret nu. Det kommer bli så skoj och då blir det minsann träning från morgon till kväll i en hel vecka!

Varmt väder och läskiga hästar..

Hejsan!

Det har ju varit alldeles underbart väder den senaste tiden och matte och jag har som vanligt varit på skojiga äventyr. Förra veckan blev det inte så mycket träning för oss för matte hade fullt upp med möten och annat fjant på eftermiddagarna och Birgitta hade inte tid att träffa oss för träning. Vi tog mest skojiga promenader och så har jag sovit över hos dagmatte också :-). Under helgen har jag och matte varit i parken en hel del. Det har varit väldigt varmt och medan matte solade så höll jag mig i skuggan och vilade...orkade bara busa med bollen en liten stund åt gången. I söndags var det i alla fall dags för träning på klubben igen. Jag som inte hade fått ordentlig träning på en vecka var ju såååå laddad och sugen. Det var ju varmt att träna även om det var på kvällen, men matte var supernöjd med mig! På onsdag träffar vi Birgitta igen för lite tuffare träning...

Jag var med om en läskig sak förra helgen förresten..Matte och jag var nere på klubben för att hjälpa till vid den officiella agilitytävlingen och innan vi gick in ville matte ta en runda nere vid ån så jag fick springa av mig. Nere i hagen vid ån går där unghästar och betar vid sommaren. De brukar vara snälla men lite busiga och jag är ju inte den som säger nej till nya kompisar :-) Denna gången var de dock inte så snälla...När de fick syn på mig kom de farande i världens galopp rakt mot mig för att busa! De studsade omkring mig och försökte nafsa tag i min svans...usch! De ville säkert bara leka men jag blev ju rädd när de var så många...och så stooora! Matte blev nog ännu räddare för hon började flaxa och vifta för att få bort dem, men de lyssnade inte på henne...Till slut fick hon ryta till riktigt högt för att de skulle ge sig av. Tur att jag har min matte ibland i alla fall..Det var riktigt läskigt! När vi kommit ut ur hagen upptäckte matte att hon tappat sin mobiltelefon under allt sitt skuttande. Den gången slapp jag följa med in igen och matte fick gå in och leta ensam. Hon har lovat mig att vi aldrig mer ska gå dit när hästarna är där...skööönt!

Såhär fint väder har vi haft det..

image86

Skönt med högt gräs i värmen..

image87

Där kan man gömma sig för läskiga hästar..

image88

RSS 2.0