Full fart i Landskrona..

Hejsan!

I helgen följde jag med matte till Landskrona för att hjälpa till med SLO:s utställning. Vi åkte upp tidigt på lördagsmorgonen tillsammans med min halvsysters matte Pernilla. Landskrona Bk ligger i ett fint skogsområde med mysig natur och jag och matte utforskade lite i området. Matte hade för det mesta fullt upp på dagarna och då fick jag inte vara med så det var lite tråkigt tyckte jag..Men lite bus blev det i alla fall :-) Jag fick en ny liten kompis, Jessikas nytillskott, Kelly som är fem månader...Sååå kul det var att busa med henne nere vid sjön!









Vi stannade över natten och hela söndagen också. Matte sprang runt som en yr höna mest hela tiden och att hålla reda på henne och alla söta boxrar som sprang förbi tog på mina krafter. Lite träning mellan varven och en del bus hade jag ju också hunnit med så det satte sina spår...När vi kom hem hann matte knappt stänga ytterdörren efter oss förrän jag låg i soffan och snarkade!


Kommentarer
Postat av: Ann-Britt Incirias kennel. Incirias kennel



Ni har ju varit duktiga du o matte i helgen framförallt du som har legat burad en del av dagen av vad jag förstått så jag förstår ni var trötta på söndagkvällen nu vill vi snart se dig tävla HA en riktig skön MIdsommar och kram på er båda och hälsa mormor

2008-06-17 @ 13:10:34
URL: http://home.swipnet.se/Incirias
Postat av: Pernilla

Gud så skönt det ser ut i soffan! Kan tänka mig att han var helt slut, men så duktig han var hela helgen! Jag har skrytit om honom för Ann-Britt, är så ovan vid att hanhundar är så fina och milda som han. Kan leka med andra hanhundar och allt, det ska du verkligen vara stolt över! Var ligger dagiset? Det är ju perfekt, då kan vi hämta upp er någon gång efter jobbet så kan vi träna tillsammans!

2008-06-17 @ 13:23:57
URL: http://blogg.passagen.se/enzoboxersson
Postat av: Anonym

Jag får nog också fundera på om jag ska våga mig på att tävla på SM, jag har ju så dåliga tävlingsnerver. Men jag har nästan bestämt mig för att åka upp och titta, följer ni med? Vi kan ju kolla om det finns ledigt boende i alla fall,annars går det ju inte.

2008-06-19 @ 09:47:30
URL: http://blogg.passagen.se/enzoboxersson
Postat av: Anonym

Absolut, jag ska bara kolla med Jesper för han måste ju vara valpvakt, kan ju inte ta med mig båda två.

2008-06-19 @ 10:39:21
URL: http://blogg.passagen.se/enzoboxersson
Postat av: Chuck o malin

Vilka fina boxerbus-bilder!

2008-06-19 @ 14:05:26
URL: http://chuckberry.blogg.se/
Postat av: XeNo här med sin syster yster Pax

Åh så duktig du har varit vår komis Chaplin, men det verkar som din matte oxså har varit jätte bra som hjälpt till på utställningen. Nu skall vi snart träffas igen du och jag Chaplin säger Xeno! Va kul vi skall ha i år igen! Boxerkramar från boxarna bus

2008-06-22 @ 23:55:13
URL: http://www.nogg.se/xenopax

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0