Nu bor vi på landet :-)

Nu får vi ta oss i kragen och uppdatera lite oftare här. Många som undrat vart vi tagit vägen. Vi har ju, som de flesta säkert vet, flyttat ut på landet nu. Grannar med boxertjejerna Enzo och Molly bor vi numera ute i Skabersjö. Vilken skillnad att flytta från en liten lägenhet på gågatan i centrala Lund till ett, för oss, stooort hus med härlig natur runt omkring. Behöver nog inte säga att vovvarna stormtrivs! Numera har de till och med ett eget hundrum med lucka ut till en hundgård i trädgården. Långa promenader i skog och mark och boxerbus över stora åkrar hör till vardagen numera. Vi trivs super!

Min snälla mamma agerar dagmatte ute hos oss allt som oftast nuförtiden. Här är några foto på Bellabus in action under en av mammas rundor. Lilla fröken har ju energi så det räcker för ett helt fotbollslag. Är det sedan snö till på köpet så blir man ju sådär lite extra tokig :-) Inte lätt att fånga ett svart sträck på bild alla gånger!
Kommentarer
Postat av: dagmatte

Oj oj oj, lätt som hinden och snabb som vinden, här ligger alla andra boxrar i lä! Man hinner knappt få upp kameran ur fickan, den lilla busfröken är redan på väg mot nästa by...En liten fröken som efter alla genomgångna bedrövligheter utvecklats från en tanig och rädd liten tjej till en levnadsglad och pigg boxerflicka som gärna myser och söker kontakt men också vågar ta för sig. Och som älskar att kampa och busa, oftast med storebror förstås men gärna med vem som helst som ställer upp.Alltså en riktig liten ärta som matte säger!

2010-01-21 @ 11:32:31
Postat av: Ánn-Britt incirias kennel

JA ni har verkligen det gott där ute på landet och hur många har en sdåan Dagmatte som Chaplin o Bella och som till o med har kameran med på promenaderna ! HA det riktigt gott allesammans o kram på er Ann-Britt med resten hoppas det blir lite tätare uppdateringar

2010-01-21 @ 22:23:02
URL: http://inciria.cybersite.se
Postat av: Katta

Hej!

Toppen ni trivs! Vi ser framemot att komma o spåra när det blir barmark. Ses snart på träningarna!

Kram Katta, Java o Lurva

2010-02-04 @ 12:29:20
URL: http://www.flatlines.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0